ingrediente :
-cocoselul de tara de la prietenul meu
-o legatura de patrunjel
-ardei kapia unul rosu, unul galben si unul portocaliu
-un morcov mic
- cateva rosii cherry
-sare si piper
-ulei
-doua cesti de orez
....se pune la fiert cocoselul ...si se fierbe...se fierbe...ca este de tara si fierbe mai greu...cand este gata se scoate si se taie bucati...ATENTIE nu aruncati apa in care s-a fiert...ii dam cu tuica in continuare...tocam ceapa, ardeiul , morcovul...le punem in tigaie cu 2 linguri de ulei la calit..adaugam si bucatile de cocosel...la tragem un pic la tigaie cum se spune si apoi adaugam orezul....calim cam 2-3 minute dupa care adaugam cu polonicul din zeama in care am fiert carnea....fierbem...fierbem...punem sare si piper dupa gustul fiecarui...mai adaugam din fiertura...cand credeti ca s-a fiert orezul adaugati rosiile cherry taiate...dupa cca 3 minute adaugati si patrunjelul tocat ...mai lasa-ti putin si stinge-ti focul....VA LINGE-TI PE DEGETE...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu