....sa ne apucam de preparatul nostru....
ingrediente :
-organe de miel ....1 kg
-un pachet de foitaj de placinta
-ceapa verde 1 leg mare
-marar verde 1 leg
-patrunjel verde 1 leg
-oua de gaina 2 buc
-oua de prepelite 7-8 buc
-sare si piper dupa gustul fiecaruia
-unt pt uns tava
....punem la fiert organele....cand sunt fierte le scoatem si le lasam la racit....cand s-au racit le taiem bucatele mici cu cutitul....puteti sa le dati prin masina de tocat dar veti pierde textura ....punem intr-un castron si potrivim de sare si piper....verdeata si ceapa tocate marunt, marunt si amestecate cu organele taiate marunt....peste ele cele 2 oua sparte....amestecam....intre timp fierbem ousoarele de prepelita si le decojim cand sau racit....
....ungem tava cu unt si punem foitaj in tava de cozonac...punem din compozitie in tava si apoi din loc in loc ouale de prepelite...compozitie deasupra ....acoperim cu foitajul de pe margini si bagam la cuptor....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu