sâmbătă, 18 noiembrie 2017

TIGAIE PICANTA

.....alta mancare de suflet......
   ingrediente : 
- un antricot de porc dezosat
-o jumatate de piept de pui
-un cotlet de berbecut dezosat
- 350 gr de ghebe
-3 fire de ceapa verde
-3 frunze de leurda - din congelatorul propriu
-ardei gras .....rosu, galben...
-cateva rosii cherry
-un pahar de suc de rosii
-sare  si ulei de masline
-un ardei iute
-un pahar de vi alb
-patrunjel tocat
....carnea taiata cubulete si pusa la calit....la foc mic....intre timp tocam ceapa si leurda...ardeiul gras si cel iute taiat jullien....ciupercile....peste carnea lnnabusita  adaugam ceapa si leutda si calim impreuna....adaugam ardeii....peste cca 3 min adaugam ciupercile... hai si cu rosiile....3 min si... punem un pahar de vin si unul de apa....fierbem la foc mic cam 20 de minute....asezonam cu sare adaugam si sucul de rosii si mai fierbem cam 10 min....stingem focul si adaugam patreunjelul tocat....NU se serveste decat alaturi de o carafa de vin...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu