....am scos de la congelator patru pulpite de iepure...in piata am gasit niste ghebe ....trufandale...mici,mici...o canuta de vin rosu....mirodenii....leurda si ceapa verde....patrunjel proaspat...o lingurita de dulceata de ardei iute....daca aruncati si niste rosii cherry in tigaie este nebunie....neaparat 2 frunze de busuioc...
....prajiti bucatile de iepure...intr-o alta tigaie caliti ceapa si leurda...adaugati ghebele....inabusitile la foc mic cu un pahar de apa....dupa cca 15 min adaugati bucatile de iepure si celelalte ingrediente....o cana de apa si vinul si fierbeti la foc mic cu capacul pus....cand scade mai adaugati un pic de vin si o cana de apa .....la sfarsit adaugati patrunjel tocat.....puteti servi alaturi de mamaliguta si de vin rosu...POFTA BUNA...
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.