....dupa ce am prins viteza de la o caisata gasita intr-o camara pe la mosie m-am apucat sa fac o mancarica din pastaile de fasole galbena gasite in piata....trufandale ...din sera....
ingrediente :
-fasole lata galbena 1 kg
-4 fire de ceapa verde
-3 fire de usturoi verde
-marar verde proaspat 1 leg
-vestitele rosii cubulete pe care le folosesc de fiecare data
-ulei,sare si piper
....calim intr-o cratita ceapa si usturoiul tocate marunt....dupa ce am spalat tecile de fasole le rupem capetele si apoi le facem in doua sau trei bucati ca sa nu fie prea mari in cratita....le punem in cratita peste zarzavatul calit si apoi venim repede si cu rosiile cubulete....mestecam cam 2-3 minute dupa cre acoperim cu apa si lasam la fiert....cand aproape sau fiert asezonam cu sare si piper dupa gustul fiecaruia si mai lasam la fiert cam 15 min....cand a fiert pastaia punem mararul tocat marunt . amestecam si stingem focul.....o nebunie...POFTA BUNA....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu