...pentru ca este sezonul catinei si este cel mai plin de vitamine fruct care se gaseste in Romania il preparam si noi ....
ingrediente :
-1 kg de catina
-1 kg de miere de albine neaparat naturala de la prisaca.....
.....se pune in borcane in cantitati egale miere si catina ....se lasa la macerat 10 zile la rece....se consuma in fiecare dimineata cate o lingurita pe stomacul gol.....minune de la Dumnezeu pentru sanatate....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu