duminică, 27 noiembrie 2016

icre de crap cu ceapa si peste afumat

.....pentru ca imi place foarte foarte mult voi face o salata de icre cu peste afumat....
      ingrediente :
-100 gr de icre de crap
-200 ml de ulei
- zeama de la o lamaie
-sare dupa gust
-apa minerala
-o legatura de ceapa verde
-un peste afumat
.....intr-un castron punem icrele si o lingura de ulei si frecam cu o lingura de lemn....INTOTDEAUNA intr-un singur SENS.... nu schimbati sensul pentru ca se vor taia...frecam....adaugam ulei....frecam.....sare si ulei ....frecam....tot asa pana icrele incep sa se umple....adaugam zeama de lamaie....mai frecam un pic ...adaugam apa minerala ....cam o cescuta....frecam in continuare....icrele se vor albi si vor avea o textura spumoasa....daca vi se par prea moi puteti adauga un pic de miez de paine udat si apoi stors bine sau o lingura de gris fiert si racit...
....curatam pestele afumat de pielita si de oase si il rupem bucatele, bucatele mici....le amestecam cu icrele...
...ceapa verde o curatam si o tocam marunt ....o punem peste icre si amestecam..
....paine prajita pe gratar....ridichi proaspete....si bineinteles o tuiculita buna ....
...POFTA BUNA....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu