....am gasit o reteta care a sunat interesant si usor de facut asa ca....
ingrediente :
- un dovlecel mare ....cam 500 gr
- 150 gr de branza ....de care aveti prin frigider
-o lleg de ceapa verde
-2 oua
-1 pahar de lapte
- 1 borcanel mic de iaurt sau smantana
-1 pahar de faina
- 2-3 linguri de ulei de masline
-1 praf de copt
-sare si piper
-unt pt uns vasul de jena
....primul pas : dam dovlecelul si branza prin razuitoare....tocam ceapa marunt si amestecand totul intr-un castron si potrivind de sare si piper...
...pasul doi : intr-un alt castron amestecam faina cu praful de copt....turnam laptele si iaurtul si amestecam ca sa se omogenizeze....uleiul si oule peste, amestecand mai departe....
....pasul trei : luati un vas de jena si ungeti-l cu unt...puneti prima compozitie in vas si pe cea de a doua o turnati peste.....bagati la cuptor pana se rumeneste frumos....parmezan ras deasupra si inca 5 min la cuptor sa se topeasca parmezanul....gustos....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu