vineri, 2 decembrie 2016

ciorba taraneasca de curcan cu loboda

....nu sunt un fan carne de curcan dar cand am vazut cat de bine aratau aripile de curcan m-am gandit sa fac o ciorba acra....zis si facut.....
     ingrediente :
- 2 aripi de curcan taiate bucati
-6-7 inimi de curcan


-o telina mica
-o ceapa mare
-2 morcovi
-un pastarnac
-un ardei gras mare
-2 legaturi de loboda rosie
-o legatura mare de leustean proaspat
-suc de rosii
-sare
-2 linguri de ulei
- 1 litru de bors
....punem la fiert carnea intr-o oala .....-spumam din cand in cand....punem si sare ...intre timp taiem in cubulete mici legumele.....cand carnea este fiarta adaugam si legumele ...fierbem, fierbem...cand si legumele sunt fierte adaugm loboda taiata marunt si sucul de rosii...mai fierbem circa 10 minute si adaugam si borsul ....mai fiebem 15 minute si stingem focul....adaugam  leusteanul tocat si acoperim cu un capac....sa aveti pofta.....



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu