....dupa atata carne sa facem si o fasole.....iahnie.....cu ceva carnati de casa prajiti.....cu castraveti si gogosari acri......
ingrediente :
-.2 cani de fasole....spalate si lasate de cu seara la inmuiat....
-o ceapa marte
-1 morcov
-1 ardei gras
-1/4 telina mica si 1/4pastarnac l fel de mic
-o legatura de patrunjel proaspat
-sare si piper
-2 foi de dafin
-ulei
-4-5 catei de usturoi
-rosii cubulete sau suc de rosii....ce aveti la indemana...
-o lingurita de dulceata de ardei iute....pt cine vrea mai picant.....
....punem fasolea la fiert......in acest timp ne ocupam de altceva....bem un pahar....pregatim altceva....mai bem un pahar.....cand s-a fiert o punem la scurs....
....pregatim zarzavatul.....ceapa, ardeiul, telina si pastarnacul , morcovul.....tocate marunt....calite in cratita cu putin ulei....adaugam fasolea .....un pahar de apa....foi de dafin ....sare si piper....fierbem cam 20 minute....suc de rosii si sosul picant....mai fierbem 15 min si apoi adaugam usturoiul toacat feliute....dupa 10 min adaugam patrunjelul tocat marunt si mai tinem 5 min...la sfarsit prajim carnatii pregatim castravetii si....POFTA BUNA....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu