...a venit de undeva o aroma de gogosi de ne-a pus in cap.....deci ....sa fie gogosi....
ingrediente :
-4 oua
-200 gr de iaurt
-100 gr de smantana
-4 linguri zahar pudra + zahar pudra pentru pudrat
-zeama de la o lamaie mica +coaja rasa
-1 plic zahar vanilat
-1 plic praf de copt
- 10 lg de faina ....daca mai trebuie mai adaugati....
-ulei pt prajit
.....intr-un castron batem iaurtul, smantana, zaharul si ouale....cand sau omogenizat adaugam vanilatul, coaja si zeama de lamaie....le amestecam si pe acestea....incepem sa adaugam faina lingura cu lingura pana compozitia devine un pic mai groasa ca cea de chec....incingem uleiul in ceaun ....cand uleiul se va incinge dam focul mai incet ca gogosele sa nu se rumeneasca la interior si la mijloc sa ramana crude....luati cu lingura si pune-ti in uleiul incins...ar trebui sa se intoarca singure....scoate-ti pe servete ca sa absoarba surplusul de ulei....zahar pudra si....la treaba....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu