....dupa cum am spus si in prezentarea de inceput gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii,....am cca 15 ani de vanzari bauturi alcoolice si vinuri si prima crama romaneasca pe care eu am inceput sa o promovez a fost crama Corcova...si de aceea a ramas vinul meu de suflet...NISTE VINURI ROMANESTI DEOSEBITE.....deci cum era si normal va fi primul meu prieten cu care gatesc ...si de aceea am ales pt Sauvignon Blanc o supa crema de conopida si telina ....si pentru cupajul de Cabernet Sauvignon/Merlot am ales piept de porc cu cimbru verde si razmarin fiert in vin la cuptor cu garnitura de varza dulce calita...
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu