supa de pui cu taitei de casa
...pentru ca afara sunt multe grade cu minus ce ar putea fi mai potrivita decat o supa de pui...pai sa purcedem la drum..
ingrediente :
-un piept de pui
-taitei de casa(merg foarte bine si cei cumparati)
-2 morcovi
-o ceapa medie
-un pastarnac nu prea mare
-o telina mica
-un cartof potrivit
- un ardei gras neaparat rosu sau portocaliu pt a da o culoare aparte
-o legatura mare de patrunjel tocat marunt
-sare si piper
-ulei
Se pune la fiert pieptul de pui. Dupa ce s-a fiert si s-a racit il taiem cubulete. Intr-o oala punem la fiert ceapa intraga si legumele taiate bucati maricele, doua linguri de ulei , sare , piper si bucatile de pui. dupa ce au dat in clocot cca 15 minute adaugam taitei de casa . Cand acestia sau fiert adaugam si cartoful taiat cubulete. Cand si acesta s-a fiert adaugam patrunjelul tocat dupa care stingem focul...O SA VA PLACA LA NEBUNIE....
...mie imi place sa o mananc cu bagheta cu ceapa....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu