marți, 12 aprilie 2016

coaste de porc la ceaun cu cartofi noi trasi la tigaie

....de seara...de pranz...un vin alb bun...
ingrediente :
-coaste de porc, cateva bucati
-cartofi noi , 1 kg
-doua fire de ceapa verde
-doua fire de usturoi verde
-o capatana de usturoi pt mujdei
-o legatura de marar proaspat
-ulei, sare si piper
-unt cam 50 gr
-untura , dupa preferinta
....punem la prajit in ceaun cu untura coastele de porc ....apoin ne apucam de cartofii noi ...spalati bine cu apa rece si NECURATATI DE COAJA....tigaie, unt si ulei...incinse bine...punem cartofii la prajit...atentie ca se fac repede...cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt...sare si piper...cand se rumeneste si zarzavatuadaugam mararul tocat....  scoatem pe o farfurie....intre timp s-au facut si coastele....puse peste cartofi si apoi peste tot turnam mujdeiul...vin alb....ce sa va zic ?....INCERCATI....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu