sâmbătă, 2 aprilie 2016

tuslama

...nu am mai mancat de cand eram mic....sincer  am uitat si gustul...
ingrediente :
-1 kg de burta de vaca
-un rasol de vita
-2 capatani de usturoi din acela mic romanesc
-2 morcovi
-o ceapa mare
-un pastarnc
-o jumatate de telina
-sare si piper dupa gust
-iaurt de bivolita 200gr
-unt cam 2 -3 linguri
-1 lingura de faina
... punem la fiert rasolul si burta....cu sare,,.cand sunt aproape fierte adaugam legumele....cand sau fiert  blenduim legumele si le amestecam cu zeama in care au fiert...taiem carnea si burta fideluta...intr-o tigaie  incingem untul si calim burta....adaugam o lingura de faina.... adaugam legumele blenduite si zeama peste....in  timp ce fierbe pregatim usturoiul....pisat, frecat cu sare si un pic de ulei si amestecat cu iaurtul de bivolita....adaugam in tigaie ...sare si piper....lasam pana scade...o tuica si ardei iute...senzatie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu