...nu am mai mancat de cand eram mic....sincer am uitat si gustul...
ingrediente :
-1 kg de burta de vaca
-un rasol de vita
-2 capatani de usturoi din acela mic romanesc
-2 morcovi
-o ceapa mare
-un pastarnc
-o jumatate de telina
-sare si piper dupa gust
-iaurt de bivolita 200gr
-unt cam 2 -3 linguri
-1 lingura de faina
... punem la fiert rasolul si burta....cu sare,,.cand sunt aproape fierte adaugam legumele....cand sau fiert blenduim legumele si le amestecam cu zeama in care au fiert...taiem carnea si burta fideluta...intr-o tigaie incingem untul si calim burta....adaugam o lingura de faina.... adaugam legumele blenduite si zeama peste....in timp ce fierbe pregatim usturoiul....pisat, frecat cu sare si un pic de ulei si amestecat cu iaurtul de bivolita....adaugam in tigaie ...sare si piper....lasam pana scade...o tuica si ardei iute...senzatie...
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu