joi, 12 mai 2016

mancare de fasole lata galbena

....dupa ce am prins viteza de la o caisata gasita intr-o camara pe la mosie m-am apucat sa fac o mancarica din pastaile de fasole galbena gasite in piata....trufandale ...din sera....
ingrediente :
-fasole lata galbena 1 kg
-4 fire de ceapa verde
-3 fire de usturoi verde
-marar verde proaspat 1 leg
-vestitele rosii cubulete pe care le folosesc de fiecare data
-ulei,sare si piper
....calim intr-o cratita ceapa si usturoiul tocate marunt....dupa ce am spalat tecile de fasole le rupem capetele si apoi le facem in doua sau trei bucati ca sa nu fie prea mari in cratita....le punem in cratita peste zarzavatul calit si apoi venim repede si cu rosiile cubulete....mestecam cam 2-3 minute dupa cre acoperim cu apa si lasam la fiert....cand aproape sau fiert asezonam cu sare si piper dupa gustul fiecaruia si mai lasam la fiert cam 15 min....cand a fiert pastaia punem mararul tocat marunt . amestecam si stingem focul.....o nebunie...POFTA BUNA....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu