....pentru ca pe tarla avem si fasole lata galbena si verde, fideluta galbena si verde vom face cate conserve pentru la iarna...
ingrediente :
- fasole verde, galbena, lata , fideluata
-aspirine netamponabile
....rupeti capetele de la fasole si spalati-o bine....puneti apa la fiert si cand da in clocot opariti fasolea cam 5 minute....scoateti-o si lasati sa se scurga....in borcanele sterilizate puneti fasolea...indesati-o cat mai bine....luati din apa in care ati oparit fasolea cam cat credeti ca intra in borcane...cate o aspirina pt fiecare borcan dizolvata in apa fiarta...umpleti borcanele , sigilati borcanele si fierbetile la bain marie pana fierbe si apa din borcan....spor la treaba....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu