CIORBA TARANEASCA DE VACUTA
...nu -i este pofta nimanui ?...nici macar nu stiti cum este...treaba voastra...
ingrediente :
-500 de gr de piept de vitel
-un os de vita
-o ceapa
- 2 morcovi
-o telina mica
-un pastarnac mic
-un ardei gras rosu
- un cartof
- o legatura mare de leustean proaspat
-un ou
- sare
- ulei
- bors
- nelipsitele rosii cubulete cca 400 de gr
Hai sa ne apucam...se pune la fiert pieptul de vitel taiat in bucatele si osul de vita...o sa dureze ceva asa ca faceti ce vreti intre timp...eu am pregatit coca de gogosi...taiati legumele si le puneti in oala la calit putin dupa care adaugati apa....
..puneti si cubuletele de rosii si carnita deja fiarta...asezonati cu sare...lasati sa fiarba cca o jumatate de ora dupa care adaugati borsul si cartoful taiat bucati...mai fiebeti cam 15 minute si adaugati oul batut...dupa 5 minute aruncati peste leusteanul tocat...stingeti focul si sa aveti pofta...
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
zeama de la fiertul carnii o arunci?
RăspundețiȘtergere...greseala mea ca am omis sa specific...cu ea facem ciorba ..multumesc pt observatie...
Ștergere...greseala mea ca am omis sa specific...cu ea facem ciorba ..multumesc pt observatie...
Ștergere