DROB DIN FICATEI DE PASARE SI CIUPERCI.
...am chef de un drob....stiu ca nu este sezonul, dar ne este pofta...deci sa ne apucam...
ingrediente:
- 600 gr de ficatei de pasare
- 400 de grame de ciuperci
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 legatura de usturoi verde
- 6 oua
- sare
- piper
- 1 legatura de patrunjel
Se fierb ficatei. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit si se toaca marunt. Se taie si ciupercile la fel de marunt. Intr-un castron se amesteca ficatei, ciupercile, ceapa si usturoiul , 4 oua , sare si piper dupa gust si patrunjelul ...
Se ia o tava de cozonac in care se pune foaie de copt si se toarna compozitia...se baga la cuptor circa 30 de minute...se scoate si se bat deasupra 2 oua dupa care se mai tine 10 minute la cuptor. Se serveste cu un pahar de vin rosu de tara productie proprie...SA AVEM POFTA !
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu