marți, 16 februarie 2016

ardei si dovlecei umpluti

....ce sa fac ?...ce sa fac ?..am gasit

ingrediente ;
-400 gr de carne tocata ...de care vreti...
-6 ardei kapia de diferite culori
-3 dovlecei
-2 rosii
- o leg de ceapa
-un ou
-2 leg de patrunjel
-sare si piper
-boia ...de care vreti....dulce sau iute.
-o ceasca de orez
-rosii pasate
 Sa ne apucam de treaba...pregatim carnea....carne...sare si piper....ceapa si o leg de patrunjel tocate marunt....un ou....ceasca de orez...boia....iute am pus eu...pregatim legumele....scobim dovlecei...ardei si rosiile...pastram cotoarele....ii umplem cu carnea pregatita....punem capacele...intr-o oala punem ulei si punem pe foc...punem legumele le prjim pe toate partile...punem apa si rosii pasate deasupra ....fierbem ....fierbem....cand s-a fiert carnea  bagam la cuptor pt cca 20-25 de min pana scade...adaugam leg de patrunjel ramasa ...peste cca 10 min stingem....POFTA MARE....merge cu un vin rosu demisec....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu