...pai nu mai mancam romaneste ?...ce vreti mai mult decat ciorba romanului ?
ingrediente :
-un ciolan de porc afumat....fiert si taiat bucati mari
-2 cani de fasole ...noua mi-a zis ardeleanca la piata....fiarta pana incepe sa se zdrobeasca...
-2 leg de ceapa verde
-un pastarnac
-telina dupa gust
-un morcov mare
-un ardei gras rosu
-sare, piper si ulei
-o leg de patrunjel
-rosii pasate
- o cana de zeama de varza
....la treaba ...dupa ce s-au fiert fasolea si ciolanul ne apucam de ciorba propriu-zisa..legumele tocate marunt....calite in putin ulei ...adaugam apa in oala si rosiile pasate...fasolea fiarta...asezonam cu sare si piper....cand s-au fiert legumele punem si bucatile de ciolan....si binenteles zeama de varza...mai fierbem cca 20 de minute dupa care adaugam patrunjel tocat din belsug....cu o ceapa rosie sparta sau cu salata de varza acra cu ulei si boia deasupra...INCERCATI....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu