...am gustat si mi-a placut.....veni, vidi, vici.....am facut acest preparat un pic adaptat....
ingrediente :
-piept de pui doua buc mari
-unt 100 gr
-felii de cascaval afumat
-ceapa verde 3 fire
-usturoi verde o leg
-untisor cateva fire
- menta 3-4 frunze proaspate
-sare si piper
-zeama de lamaie
-faina si pesmet
-ulei pt prajit
....sa pregatim compozitia de verdeata....tocam verdeturile marunt, marunt...le amestecam cu untul ...punem intr-o folie alimentara compozitia roluita subtire cam de grosimea unui carnacior si bagam la congelator pt cca 15 minute....
...luam pieptul de pui si il taiem astfel incat sa obtinem o suprafata cat mai mare...il batem cu batatorul de snitel ca sa il mai subtiem...asezonam cu sare si piper...punem deasupra felii de cascaval afumat si felii din compozitia de la congelator....roluim si prindem cu scobitori de frigarui....dam prin faina si pesmet si prajim in ulei incins....garnitura ce doriti....piure de brocoli cu unt si ceapa prajita.....tagliatele trase in unt si menta....ce doriti....neaparat cu un vin alb romanesc....pofta buna....
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu