....cand o sa descoperiti reteta o sa va placa...
ingrediente :
-5 cartofi medii, fierti, decojiti si taiati in bucati...
-un carnat de mistret taiat felii subtiri
-3 felii de costita afumata
-un ardei kapia rosu
- o leg generoasa de usturoi verde si una de ceapa verde
-o mana de spanac verde...cca 10 frunze...
-patrunjel proaspat
-sare, piper si ulei de masline
Costita afumata taiata fideluta si carnatul feliat subtire se trage la tigaie cu ulei de masline...se pune si ceapa si usturoiul deasupra...se rumenesc un pic dupa care se pune ardeiul taiat felii si spanacul tocat marunt...se calesc impreuna...cartofii peste ...amestecati...sa prinda gust...patrunjel tocat deasupra...se monteaza langa o friptura dupa gustul fiecaruia....porc...vita...si nu uitati de vin...neaparat...
A inceput din pasiune si incet-incet am trecut la lucruri mai serioase, a inceput sa-mi placa si imi place din ce in ce mai mult. Atunci mi-a venit ideea cu acest blog, am povestit la cativa prieteni care m-au incurajat si asa s-a nascut „Mancare si ...vin pentru prieteni ". Este un blog de gatit si trebuie luat ca atare vreau sa gatesc cat mai multe retete romanesti si cat mai sanatoase pe care vreau sa le asociez cu VINURI ROMANESTI. Vreau sa gatesc pentru prieteni si impreuna cu prietenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu