vineri, 26 februarie 2016

ciorba de fasole cu ciolan afumat

...pai nu mai mancam romaneste ?...ce vreti mai mult decat ciorba romanului ?
ingrediente :
-un ciolan de porc afumat....fiert si taiat bucati mari
-2 cani de fasole ...noua mi-a zis ardeleanca la piata....fiarta pana incepe sa se zdrobeasca...
-2 leg de ceapa verde
-un pastarnac
-telina dupa gust
-un morcov mare
-un ardei gras rosu
-sare, piper si ulei
-o leg de patrunjel
-rosii pasate
- o cana de zeama de varza
....la treaba ...dupa ce s-au fiert fasolea si ciolanul ne apucam de ciorba propriu-zisa..legumele tocate marunt....calite in putin ulei ...adaugam apa in oala si rosiile pasate...fasolea fiarta...asezonam cu sare si piper....cand s-au fiert legumele punem si bucatile de ciolan....si binenteles zeama de varza...mai fierbem cca 20 de minute dupa care adaugam patrunjel tocat din belsug....cu o ceapa rosie sparta sau cu salata de varza acra cu ulei si boia deasupra...INCERCATI....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu